Din pacate trebuie sa ma plang din nou de calitatea puiului. De data asta n-am mai cumparat de la Profi si iar a trebui sa indepartez pielea de pe pulpe, erau imposibil de curatat sau mi-ar fi luat prea mult timp.
Pentru un pui delicios, sa-ti lingi degetele nu alta, pregatiti:
8 pulpe de pui
200 ml vin
1 lingurita sare
1/2 lingurita usturoi granulat
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita cimbru
1/2 lingurita chimen macinat
2 lingurite sos de soia ( al meu era sarat)
1 lingurita sos Worchester
4 lingurite zahar brun
2 lingurita pasta de gogosari (daca nu aveti merge 1 lingurita de boia)
ceva sare in plus pentru pulpe
Cufundati pulpele (in prealabil le-am frecat putin cu sare) in acest amestec si dati la frigider minimum 2 ore, e preferabil sa lasati peste noapte.
Dupa lunga asteptare, tapetati o tava cu folie de aluminiu unsa cu ulei si dati pulpele la cuptor la foc mediu. Din cand in cand scoateti tava si ungeti pulpele cu sosul in care au stat; in felul acesta nu se vor usca si vor ramane moi. In cazul meu a durat cam o ora si 10 minute tot prajitul..
Le-am servit simplu cu piure de cartofi si muraturi de casa. Sotul zice ca trebuia sa fac vreo 20 cel putin :))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu