Pentru cei care iubesc gatitul

Pentru cei care iubesc gatitul

luni, 7 mai 2012

Chiftelute de peste 2

Aceasta e a doua reteta de chiftelute de peste pe care o fac. Mai aveam putin peste - merluciu- la congelator si era prea putin ca sa-l prajesc cu malai pur si simplu. Asa ca trebuia sa inmultesc compozitia si sa fac altceva- niste chiftelute de exemplu. And so I did!



Pentru chiftelute aveti nevoie:

300 g peste
2 morcovi mari
1 cartof
3 catei de usturoi
1 ou
3-4 linguri de pesmet
sare, piper
200 ml ulei pt prajit
1 lingurita marar tocat ( optional )





Pestele crud se toaca impreuna cu morcovii, cartoful si usturoiul.



Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga un ou crud si pesmet. Si marar daca doriti.


Se formeaza chiftelute mici si rotunde si se dau prin faina.


Se prejesc in ulei incins pana se rumenesc frumos. Noi le-am servit cu un spanac gustos si hranitor.


Pofta buna!





Un comentariu: